Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A Mandy trendi webáruházban történő rendelés elküldésével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

 

Adatok:
Kovácsné Mazsu Andrea E.V.

A cég székhelye:
4281 Létavértes Sándor u.14.

Üzlet:
4024 Debrecen Kálvin tér 4/b.

Nyilvántartási szám:7588974

A cég tevékenysége:
4791 '08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

A cég adószáma:
Adószám: 63862038-2-29

Banki adatok:
Cib Bank
10700141-66919270-51100005

Nyilvántartásba vevő:
Hajdú- Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal Okmányirodai Osztály

Szerződés nyelve: magyar

Elérhetőség: info@mandytrendi.hu

Telefon: +36704593645

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A webáruház gyermekruhákat forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek a valóságtól színárnyalatban eltérhetnek.

A megjelenített termékek online a Mandy trendi webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét a szállítási feltételek tartalmazzák. A termékek átvehetők házhozszállítással/személyesen.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak:
- Házhozszállítás esetén 1990 Ft/csomag
- 15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjmentes.

A csomagokat a futár munkanapon 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számlát a csomag tartalmazza, kérem őrizzék meg azt! 

Fizetési lehetőségek:
- Utánvét a futárnál 100 000 Ft értékhatárig
- Előre utalással cégünk bankszámlájára
- Személyes átvét esetén telephelyünkön készpénzben

Regisztráció:

A webáruházban a vásárlást regisztrációhoz nem kötjük. A személyes adatok védelméről részletesebben a "Jogi tudnivalók" pont alatt olvashat.
Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

Megrendelés, vásárlás: 

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetőek, mennyiségük megváltoztatható.

Rendelés leadásához miután kosárba helyezte a terméket a számlázási adatokat kell kitölteni, a csillagozott adatok kitöltése kötelező, különben nem lehet tovább lépni.
Amennyiben a szállítási cím nem egyezik meg a számlázási adatokkal, úgy ezt külön megadhatja.
Ezek után a szállítási és fizetési módok közül ki kell jelölni az Önnek megfelelőket és a végén a kis négyzetre kattintva tudja elfogadni a webáruház szabályzatát.
Ezek után véglegesíthető a megrendelés!

Az áruházi rendszer által küldött gépi visszaigazolás és e-mail nem jelenti automatikusan a rendelés elfogadását, csak annak rögzítését.

A megrendelés lépései: 

- válassza ki a megvásárolandó termékeket és tegye azokat kosárba
- ellenőrizze a megvásárolandó termékek listáját és azok összegét
- töltse ki a számlázási, szállítási címet
- válassza ki a szállítási módot
- válassza ki a fizetési módot
- a kis négyzetbe jelezze, hogy elfogadta az általános szerződési feltételeket
- küldje el megrendelését
- e-mailben értesítést kap a rendelés rögzítéséről

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza.

Garanciára/ jótállás

Termékgarancia:

 Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. A termék reklamációról a lehető leghamarabb értesítést kérünk e-mailen.

FONTOS ! Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyző könyvet kell felvenni. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Magyar törvényekben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás joga:

 A megrendelése során Ön élhet a feltétel nélküli elállási jogával.

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 14 napon belül visszatéríti. A vásárló az átvétel dátumát a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke alapján tudja igazolni. Az esetleges sérülések, rongálódások során az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Szavatosság:

 A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk ügyfélszolgálata felé. Szavatosság időtartama 12 hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (sérülés, rongálódás)

Panasz esetén:

Cégünk célja a megrendelő megfelelő kiszolgálása, a rendelt termék épségben történő átadása a Vevő megelégedésére. Amennyiben a megrendelőnek ennek ellenére valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerződéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségeken keresztül teheti meg. Számunkra fontos hogy a lehető legnagyobb megelégedettséggel térjen vissza áruházunkba a vásárló, ezért minden problémát próbálunk a lehető legrugalmasabban, leggyorsabban kezelni.

A tevékenység jogszabályi háttere:

A magyarországi áruk kiszolgálását, a termékek garanciáját, jótállását a Kovácsné Mazsu Andrea ev. végzi.

Üzlet: 4024 Debrecen Kálvin tér 4/b.

Nyilvántartási szám:7588974


Adószám: 63862038-2-29

Adatvédelem

Személyes adatok biztonsága:

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az eladó különös gondot fordít a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a kézbesítés érdekében.
A Babymarket webáruház a megrendelésben megadott e-mail címre semmilyen reklámanyagot nem küld, csak a vásárlással kapcsolatban használja azt!
A megrendelés során csak olyan adatokat kérünk, - név, cím, telefonszám, amely szükséges az Ön számlájának kiállításához, a megrendelt árucikk kiszállításához.
Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

Vitás esetben, amennyiben nem tud az eladó és a vevő megegyezni bejelentés a Magyar hatóságoknál tehető. Webáruházunkra a Magyar és az Eu-s törvények vonatkoznak.
Ügyfeleink adatait az árukiszállítás céljára adjuk át a futárszolgálat részére, egyéb más célra senkinek nem adjuk ki.
További információ megtalálható: 
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100112.TV

 

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja: https://mandytrendi.hu/shop_help.php?tab=privacy_policy

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi tájékoztató

ADATVÉDELEM

Cégnév:Kovácsné Mazsu Andrea E.V.Székhely:4281,Létavértes,Sándor u.14.Telephely:Kovácsné Mazsu Andrea 4024,Debrecen,Kálvin tér 4/b.Nyilvántartási szám:7588974Adószám:6Bankszámlaszám:Cib Bank:10700141-66919270-51100005Cégbíróság (EV esetében nyilvántartásba vevő):Hajdú- Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal Okmányirodai Osztályemail cím: info@mandytrendi.huTelefonszám: +36704593645

Adatkezelési tájékoztató 

Cégnév: Kovácsné Mazsu Andrea E.V.

Székhely: 4281 Létavértes Sándor u.14.

Adószám: 23862038-2-29

Telefonszám: +36704593645

E-mail: info@mandytrendi.hu

Közzétéve: 2019augusztus 14.

 

  1. Bevezetés

Kovácsné Mazsu Andrea E.V. (továbbiakban, mint Adatkezelő, Szolgáltató) magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen tájékoztató tartalmát, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy jelen szabályzat miden tartalmi elemét a mindenkori hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően alakította ki, azok elvárásainak megfelel. A Szolgáltató tevékenységének ellátásához szükséges adatkezelés az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul. A tájékoztató folyamatosan elérhető a www.panaszkezelo.hu honlapon.

Jelen adatkezelési tájékoztató összhangban áll az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen:

  • évi CXII. törvény- az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.);
  • évi XLVIII. törvény- a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.);
  • évi C. törvény- az elektronikus hírközlésről (Eht.)
  1. ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK

Jelen szabályzat alkalmazásában:

  • érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;
  • személyes adat:érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;
  • hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;
  • tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatának kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adat törlését kéri;
  • adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja;
  • adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adaton végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adat további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
  • adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
  • nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;
  • adattörlés: az adat felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállítása többé nem lehetséges;
  • adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából;
  • adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;
  • adatmegsemmisítés: az adatot tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;
  • adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adaton végzik;
  • adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely szerződés alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is – adatok feldolgozását végzi;
  • adatfelelős: az a közfeladatot ellátó szerv, amely az elektronikus úton kötelezően közzéteendő közérdekű adatot előállította, illetve amelynek a működése során ez az adat keletkezett;
  • adatközlő: az a közfeladatot ellátó szerv, amely – ha az adatfelelős nem maga teszi közzé az adatot – az adatfelelős által hozzá eljuttatott adatot honlapon közzéteszi;
  • adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;
  • harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval.
  1. AZ ADATKEZELÉS ELVEI

Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie az adatkezelés céljának, az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek és törvényesnek kell lennie.

Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.

Személyes adat akkor kezelhető, ha:

  • ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
  • azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli (a továbbiakban: kötelező adatkezelés).

Személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése

  • az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy
  • az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll.

Ha az érintett cselekvőképtelensége folytán vagy más elháríthatatlan okból nem képes hozzájárulását megadni, akkor a saját vagy más személy létfontosságú érdekeinek védelméhez, valamint a személyek életét, testi épségét vagy javait fenyegető közvetlen veszély elhárításához vagy megelőzéséhez szükséges mértékben a hozzájárulás akadályainak fennállása alatt az érintett személyes adatai kezelhetőek.

A 16. életévét betöltött kiskorú érintett hozzájárulását tartalmazó jognyilatkozatának érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges.

Ha a személyes adat felvételére az érintett hozzájárulásával került sor, az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában

  • a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy
  • az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelheti.

Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg.

  1. A SZEMÉLYES ADATOK KÖRE, AZ ADATKEZELÉS CÉLJA, JOGCÍME ÉS IDŐTARTAMA, ADATTOVÁBBÍTÁS
  2. AZ ADATKEZELŐ FŐTEVÉKENYSÉGÉVEL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS

Az adatkezelés célja: a személyes adatok kezelésére akkor kerül sor, ha ez a jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatás teljesítéséhez (továbbiakban: főtevékenység) feltétlenül szükséges. Az adatkezelés célja ebben az esetben a szolgáltatások könnyítésére és teljesítésére irányul.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása.

Kezelt adatok köre:

  • A szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezeli a Felhasználó azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat: név, e-mail cím, lakcím, szállítási cím, ha eltér a lakcímtől, telefonszám, valamint céges vásárlás esetén a cégre vonatkozó adatok.
  • a szerződésből származó díjak számlázása céljából kezeli a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.
  • a szolgáltatás nyújtása céljából kezeli azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.

Adatkezelés időtartama: regisztrációval történő használat esetén az adatkezelés visszavonásig tart.

Az adatok megismerésére jogosult személyek köre: a kezelt adatokhoz az Adatkezelő minden alkalmazottja hozzáférhet a főtevékenység teljesítése során.

Adatkezelő adatai:

Cégnév: Kovácsné Mazsu Andrea E.V.

Székhely: 4281 Létavértes Sándor u.14.

Adószám: 23862038-2-29

Telefonszám: +36704593645

E-mail: info@mandytrendi.hu

 

 

Az Adatkezelő által küldött elektronikus hírlevél

Adatkezelés célja: hírlevél küldése az érdeklődők részére, amely tájékoztatást nyújt az aktuális akciókról, ajánlatokról. Az Adatkezelő által küldött hírlevél gazdasági reklámot is tartalmaz(hat).

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVII. törvény 6. § (5) bekezdése.

Kezelt adatok köre: az érintett vezetékneve, keresztneve és e-mail címe.

Adatkezelés időtartama: visszavonásig

Adatok megismerésére jogosult személyek köre: a kezelt adatokhoz az Adatkezelő minden alkalmazottja és vezetője hozzáférhet a tevékenység ellátása során.

Adatkezelő adatai:

Cégnév: Kovácsné Mazsu Andrea E.V.

Székhely: 4281 Létavértes Sándor u.14.

 

  1. EGYÉB ADATKEZELÉS

Az Adatkezelő cookie-k (ún. sütik) segítségével tárolja, ha a felhasználó korábban már látogatást tett a Szolgáltató honlapján és ez alapján hirdetést jeleníthet meg a felhasználóknak.

A tárhely szolgáltató adatkezelési gyakorlata az alábbi linken keresztül érhető el: unas adatkezelési szabályzata

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a Szolgáltató a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg a jogszabály felhatalmazása alapján más szervek megkeresésére a kezelt adatokról tájékoztatást adhat, amely jogszabályon vagy jogerős hatósági kötelezésen alapulhat.

A tájékoztatóban meg nem jelölt, egyéb célú adatkezelésről az adatok felvétele során nyújtunk tájékoztatást.

  1. Adattovábbítás

Felhasználó az adatkezelési tájékoztató elfogadásával az alábbi tartalmú adattovábbítási nyilatkozatot is elfogadja.

„Elfogadom, hogy Kovácsné Mazsu Andrea E.V. által a www.panaszkezelo.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a szerződéses futárszolgálat partnerünk, mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.”

  1. ADATBIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEKRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÁS           

Az Adatkezelő a rendelkezésére álló technikai eszközökkel biztosítja az adatkezelés biztonságát a személyes adatok tárolása és megőrzése során a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően oly módon, hogy ezáltal biztosítja az érintettek magánszférájának sérthetetlenségét.

Az Adatkezelő köteles minden intézkedést megtenni annak érdekében, hogy a személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést és adatokkal való bármilyen jellegű jogosulatlan adatkezelést kizárja.

A különböző nyilvántartásokban elektronikusan kezelt adatállományok védelme érdekében az Adatkezelő megfelelő technikai megoldással biztosítja, hogy a nyilvántartásokban tárolt adatok – kivéve ha azt törvény lehetővé teszi – közvetlenül ne legyenek összekapcsolhatók és az érintetthez rendelhetők.

  1. AZ ÉRINTETTEK JOGAI ÉS A JOGÉRVÉNYESÍTÉS LEHETŐSÉGEI

Az adatkezelés időtartama alatt a Felhasználónak joga van,

    • hogy a jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatás igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a Szolgáltató mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezeli, ideértve a Felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatok kezelését is,
    • kérni adatainak helyesbítését,
    • a jogszabályi kivételektől eltekintve kérni adatainak törlését vagyzárolását
    • tiltakozniaz adatkezeléssel szemben.

    Az érintett a fent megjelölt kérelmét az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő, amelynek teljesítése érdekében megtett intézkedésről az Adatkezelő legkésőbb a kérelem benyújtását követő 2530 napon belül írásban nyújt tájékoztatást.

    • E-mail:info@mandytrendi.hu
    • Levelezési cím: 4281 Létavértes Sándor u.14.
    • Telefonszám: +36704593645

    A Felhasználó további jogait részletesen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 14.§-19.§, a 21.§-23.§.

    Felhasználó jogszabálysértés, vagy az adatkezeléssel kapcsolatos nem megfelelő eljárás esetén Szolgáltatóval szemben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál eljárást indíthat, vagy a bíróság előtt is kezdeményezhet eljárást, amelyet a lakóhelye vagy a tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt indíthat meg. Az eljárás megindítása előtt célszerű az Adatkezelővel megkísérelni a jogsérelem orvoslását.

    A NAIH elérhetőségei:

    Posta cím:        1530 Budapest, Pf.: 5.

    Cím:                 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

    Telefon:           +36 (1) 391-1400

    Fax:                 +36 (1) 391-1410

    E-mail:            ugyfelszolgalat@naih.hu

    URL:               http://www.naih.hu

     

    Adatok tárolásának helye:
    Az adatok tárolása a webáruház rendszerét biztosító szerverszolgáltató az Unas Online Kft. szerverén történik.
    Cím: 9400 Sopron Kőszegi út 14.
    e-mail: unas@unas.hu